
Olivia’s Trattoria aduce o experiență culinară unică, inspirată din cele mai bune tradiții ale bucătăriei mediteraneene. În spatele acestui restaurant se află o moștenire culinară malteză, care definește standardele noastre de excelență și autenticitate.
Moștenirea malteză
Olivia’s Trattoria este parte din Zacaria, o divizie a grupului Alf & Mizzi, sub umbrela Kitchen Concepts Ltd., un nume de prestigiu în peisajul gastronomic maltez. Fondată în 2008, Kitchen Concepts s-a consacrat prin crearea unor locații de renume în Malta, care au stabilit standarde înalte în gastronomie.
De la Vecchia Napoli, cunoscută pentru pizza sa coaptă într-un cuptor cu lemne, până la The Chophouse, cu renumele său pentru carne de calitate superioară gătită pe cel mai mare grătar cu cărbuni de pe insulă, fiecare restaurant din portofoliul nostru reprezintă excelență culinară. Cuba și Gululu aduc, de asemenea, o experiență gastronomică de excepție, fie că vorbim de mâncăruri variate și atmosferă vibrantă sau de preparate malteze tradiționale iar Manakis excelează în preparate grecești.
Un nou capitol la Sibiu
La Olivia’s Trattoria, ne propunem să aducem aceeași pasiune și excelență care au consacrat bucătăriile malteze. Echipa noastră de bucătari a fost instruită conform celor mai înalte standarde chiar la locațiile partenerilor noștri din Malta. Acolo, au învățat micile secrete și tehnici de bucătărie care fac din fiecare masă o experiență de neuitat. Aceste cunoștințe și tradiții le-au adus acum în Sibiu, pentru a le împărtăși cu voi la Olivia’s, într-un cadru cald și primitor.
Păstrăm tradiția, folosim doar ingrediente de calitate superioară, aplicând tehnici rafinate pentru a oferi preparate care combină autenticitatea cu inovația.
Ne propunem nu numai să vă impresionăm cu aromele diverse și reinterpretări ale gastronomiei clasice mediteraneene dar și să aducem atmosfera caldă de prietenie și bună dispoziție caracteristică meselor alături de cei dragi.